(video) Usatîi: Cavcaliuc are un apartament de lux la București. Liderul PACE: „Prostălanul de la Bălți s-a prins în capcană cu tot cu serviciile secrete române”

Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc îl acuză pe Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi de filaj ilegal din care fac parte foști angajați SIS, foști angajați MAI, foști angajați a diferitor structuri de pază și securitate, dar și instituții paramilitare din Republica Moldova, iar aceste persoane la indicația lui Usatîii „au urmărit mai mulți demnitari de stat din țară”. Totodată, Cavcaliuc l-a numit „prostălan” și „balabol” pe Usatîi, menționând că „turistul din Bălți nu este altceva decât o grupare criminală organizată”. Tot astăzi, Usatîi a sesizat Procuratura Generală și ANI cu privire la un apartament de lux din București care ar aparține lui Cavcaliuc.

Source: Unimedia. (video) Usatîi: Cavcaliuc are un apartament de lux la București. Liderul PACE: „Prostălanul de la Bălți s-a prins în capcană cu tot cu serviciile secrete române”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *