Primăria Chișinău va contesta în instanță hotărârea magistraților Judecătoriei Râșcani care permite construirea unui centru multifuncțional în locul cafenelei „Guguță”

După ce Judecătoria Chișinău, sediul Râșcani „a anulat ca ilegală decizia Consiliului Național al Monumentelor Istorie de pe lângă Ministerul Educației Culturii și Cercetării din octombrie 2019 privind abrogarea deciziilor și avizelor CNMI aprobate în cadrul ședințelor nr. 1 din 17 ianuarie 2019 și nr. 12 din 19 iulie 2018, pentru schița de proiect Construirea unui centru social-cultural și de agrement” și a dat undă verde construirii unei clădiri cu mai multe etaje care ar putea lua locul cafenelei „Guguță” din Grădina Publică Ștefan cel Mare, viceprimarul Capitalei, Victor Chironda a venit cu o reacție. Acesta susține că este o „decizie regretabilă”, iar Primăria municipiului Chișinău va contesta hotărârea în instanță. 

Source: Unimedia. Primăria Chișinău va contesta în instanță hotărârea magistraților Judecătoriei Râșcani care permite construirea unui centru multifuncțional în locul cafenelei „Guguță”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *